Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Робота в регіонах щодо фізичного захисту критичних об’єктів і термінової відбудови має бути проведена до зими – звернення Президента України

Робота в регіонах щодо фізичного захисту критичних об’єктів і термінової відбудови має бути проведена до зими – звернення Президента України
5 Жов 2023 03:05 | Новини України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Короткий звіт за цей день. Були різні наради, і серед головних – нарада з керівником ГУР. Змістовна. Про хороші речі для України – дещо важливе в безпекових питаннях нам вдалося. Деталі – пізніше.

На селекторі сьогодні була доповідь керівника СБУ щодо протидії колаборантам. Теж змістовно.

Та й узагалі є за що подякувати нашим хлопцям зі Служби безпеки сьогодні. Важливі операції, а головне – результативні. Молодці!

Провів нараду з урядовцями – учора про неї домовилися в Харкові. У нас є різні урядові програми щодо відновлення, щодо допомоги регіонам і людям, які втратили будинки. Є робота з відбудови соціальної сфери та фізичного захисту об’єктів енергетики. Щодо таких питань доручив підготувати детальний звіт.

Ми робимо все, щоб дати Україні більше систем ППО перед зимою. І зараз, до речі, очікуємо на певні рішення від наших партнерів. Але вся робота в регіонах, яка стосується фізичного захисту критичних об’єктів та термінової відбудови, повинна бути проведена максимально за час до зими.

Оставить комментарий

avatar
250