Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україні вдасться зберегти підтримку США та Європи, будь-які паузи сьогодні – це допомога агресору – Володимир Зеленський

Україні вдасться зберегти підтримку США та Європи, будь-які паузи сьогодні – це допомога агресору – Володимир Зеленський
5 Жов 2023 04:05 | Новини України

Президент Володимир Зеленський переконаний, що Україні вдасться зберегти підтримку з боку Сполучених Штатів Америки та Європи у боротьбі з російським вторгненням, оскільки будь-які паузи й затримки в допомозі нашій державі можуть зіграти на руку агресору. Про це він заявив в інтерв’ю Sky TG24.

«США є одним із лідерів у допомозі та підтримці України, у захисті демократії. Я відчуваю, що є підтримка в США. Знаю, що є стовідсоткова підтримка Білого дому, є велика підтримка в Конгресі – вона справді потужна, двопартійна. Сполучені Штати не підводили нас у дуже складний час. Хоча були різні голоси. Ви знаєте, що серед представників Республіканської партії лунали різні голоси. Але в більшості своїй і демократи, і республіканці підтримували Україну», – зазначив Володимир Зеленський.

Президент переконаний, що сьогодні Росія слабша, ніж на початку повномасштабного вторгнення в Україну, тож зробити паузу в підтримці нашої країни чи знову якимось чином заморозити конфлікт – це дати РФ змогу зібратися з силами, допомогти агресору.

Оставить комментарий

avatar
250