Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Сибіга зустрівся з делегацією Бундестагу Німеччини

Андрій Сибіга зустрівся з делегацією Бундестагу Німеччини
5 Жов 2023 02:05 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента України Андрій Сибіга зустрівся з делегацією Бундестагу Федеративної Республіки Німеччина від Соціал-демократичної партії. До складу делегації увійшли заступник голови Німецько-української парламентської групи дружби Йоганнес Шрапс і депутати Сюзанна Міттаг і Фабіан Функе. У зустрічі також взяли участь представники Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

Андрій Сибіга високо оцінив послідовну підтримку нашої країни з боку Бундестагу, зокрема Соціал-демократичної партії. Він подякував за вагому оборонну, фінансову та гуманітарну допомогу, надану Україні Німеччиною з початку повномасштабного вторгнення РФ.

Заступник керівника Офісу Президента окреслив ключові пріоритети України в контексті залучення подальшої підтримки від партнерів. Особливий акцент було зроблено на необхідності захисту енергетичних об’єктів від ракетних атак Росії та підготовці до зимового періоду. Співрозмовників також було поінформовано про ситуацію на полі бою та першочергові потреби українських захисників, зокрема щодо додаткових засобів ППО, артилерії, ракет великої дальності та засобів для розмінування.

Оставить комментарий

avatar
250