Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбулася чергова координаційна нарада з партнерами України по коаліції сучасних винищувачів

Відбулася чергова координаційна нарада з партнерами України по коаліції сучасних винищувачів
5 Жов 2023 01:05 | Новини України

За дорученням Президента України та керівника Офісу Глави держави заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква, заступниця міністра оборони Наталія Калмикова та радник керівника Офісу Президента Олександр Козенко провели у форматі відеоконференції чергову координаційну нараду з основними партнерами України по коаліції сучасних винищувачів.

Українська сторона довела до партнерів актуалізовані потреби та поінформувала про перебіг навчання пілотів і технічного персоналу. Сторони обговорили графік імплементації домовленостей у межах коаліції, зокрема щодо завершення необхідних робіт із підготовки відповідної інфраструктури, термінів навчання пілотів і персоналу та постачання літаків в Україну.

Ігор Жовква подякував партнерам за підтримку нашої держави в питанні прискорення підготовки пілотів і постачання сучасних літаків для захисту українського неба.

«Коаліція працює й демонструє прогрес на шляху виконання взаємних зобов’язань. Спільними зусиллями нам вдасться зміцнити оборону України сучасними літаками й таким чином мінімізувати втрати, убезпечити цивільну інфраструктуру та наших громадян», – наголосив заступник керівника Офісу Президента.

Оставить комментарий

avatar
250