Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Бабиному Яру Андрій Єрмак обговорив з іноземними послами реалізацію сьомого пункту Формули миру – щодо відновлення справедливості

У Бабиному Яру Андрій Єрмак обговорив з іноземними послами реалізацію сьомого пункту Формули миру – щодо відновлення справедливості
30 Вер 2023 04:05 | Новини України

На виконання доручення Президента України керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак провів уже дев’яту зустріч із представниками дипломатичного корпусу, акредитованими в нашій країні, щодо імплементації Формули миру Володимира Зеленського.

Захід був присвячений реалізації сьомого пункту Формули «Відновлення справедливості». На зустрічі, яка відбулася на території Національного історико-меморіального заповідника «Бабин Яр», були присутні наживо та в режимі онлайн представники 76 держав.

Андрій Єрмак зазначив, що зустріч відбувається в місці, назва якого стала символом вшанування памʼяті жертв геноциду.

«Нюрнберзький трибунал назавжди затаврував і тих, хто розв’язав світову війну, і тих, хто виконував злочинні накази», – сказав він.

Водночас керівник Офісу Президента нагадав, що жертви репресій сталінського режиму, зокрема розстріляні в київській Биківні, досі чекають на правосуддя, тому що світова спільнота так і не дала належної юридичної оцінки діям цього людожерського режиму, нащадки якого знову несуть тортури й смерть.

Оставить комментарий

avatar
250