Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Олена Зеленська провела відеозустріч із першою леді Німеччини Ельке Бюденбендер

Олена Зеленська провела відеозустріч із першою леді Німеччини Ельке Бюденбендер
30 Вер 2023 02:05 | Новини України

Перша леді України Олена Зеленська провела зустріч у відеоформаті з першою леді Німеччини Ельке Бюденбендер.

Дружина Президента України подякувала колезі за участь у третьому Саміті перших леді та джентльменів, який відбувся в Києві 6 вересня 2023 року.

«Як ви знаєте, центральною тематикою Саміту стало ментальне здоров’я. Ми обрали цю тему, розуміючи особливу важливість психічного стану для кожної людини на Землі, незалежно від країни, у якій вона живе. Адже війни, кризи, природні катаклізми, епідемії позначаються на кожному з нас, на нашій здатності жити й діяти», – наголосила Олена Зеленська.

У Саміті взяли участь 27 перших леді та джентльменів з усього світу. Зокрема, вісім перших леді та джентльменів приїхали до Києва особисто.

Саміт складався з трьох панелей. Модерував дискусії британський актор, письменник та активіст у сфері ментального здоров’я Стівен Фрай.

Вперше в історії Саміту функціонувала локація Mental Stage – друга сцена, на якій проводили додаткові панелі. Зокрема, діячі культури, серед яких режисери Шон Пенн, Бернар Анрі-Леві та Мішель Хазанавічус, обговорили вплив культури на ментальне здоров’я.

Оставить комментарий

avatar
250