Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ми закладаємо основу арсеналу вільного світу – виступ Президента України на першому Міжнародному форумі оборонних індустрій

Ми закладаємо основу арсеналу вільного світу – виступ Президента України на першому Міжнародному форумі оборонних індустрій
30 Вер 2023 16:05 | Новини України

Шановні пані та панове!

Для мене честь відкривати в Україні, у нашій столиці, у вільному Києві, перший Міжнародний форум оборонних індустрій. Зараз тут представлені понад 30 країн світу. Європа, Америка, Азія, Австралія. 252 оборонні компанії, які виробляють повний спектр зброї та оборонних систем і рішень.

А головне в цій залі – впевненість. Впевненість вільного світу. Впевненість у тому, що ми можемо захистити наших людей, наші цінності та волю. І ми зробимо це. Обов’язково. Бо ми побудуємо необхідний арсенал. І я радий вітати на форумі всіх вас. Усіх, хто готовий разом з Україною та в Україні будувати арсенал вільного світу. Сучасний і потужний арсенал, який не залишить шансів жодному агресору.

Йдеться зараз не лише про агресію Росії.

Так, наше найперше завдання – перемогти в цій війні та повернути нашому народу довготривалий і, головне, надійний мир. Ми виконаємо це завдання. Завдяки нашій співпраці з вами, зі світовою більшістю. Завдяки широким коаліціям, які підтримують наш захист. Завдяки виробництву зброї та боєприпасів в Україні. І завдяки тому, що ми втілюємо в захисті України технології, і завдяки тому, що ми робимо найбільш ефективні практики бою, реальні практики просування вперед, дієві практики захисту людей та інфраструктури від російського терору. Але всього, чого ми навчилися самі, готові навчити й ділитися практиками з нашими партнерами. Усе, що служить нашому захисту, може служити – і абсолютно успішно – захисту наших партнерів. Саме цим ми закладаємо основу арсеналу вільного світу.

Оставить комментарий

avatar
250