Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Чоловік встановив рекорд з бігу на 100 метрів на підборах: за скільки секунд він впорався (ВІДЕО)

Джерело: Новости Ю Инфо

Чоловік встановив рекорд з бігу на 100 метрів на підборах: за скільки секунд він впорався (ВІДЕО)
15 Сер 2023 05:31 | Новини України

Крістіан показав час 12,82 секунд. Раніше рекорд належав німцю Андре Ортольфу, який 2019 року впорався з дистанцією за 14,02 секунди.

Для встановлення цього рекорду необхідно бути у туфлях на високих підборах-шпильках. Каблуки повинні бути не менше 7 см у висоту і не більше 1,5 см завширшки на кінчику, що означає, що взуття на платформі не допускається.

“Підготовка була дуже ретельною та специфічною”, — сказав Крістіан. “Мені дуже складно бігати на високих підборах на високій швидкості. В Іспанії є такі перегони, і мені вони завжди подобалися”.

Крістіан сказав, що він спробував побити цей рекорд, щоб довести, що діабетики 1 типу, такі як він сам, “можуть робити стільки ж чи навіть більше, ніж люди без діабету”.

Це не перший світовий рекорд Крістіана на відстані 100 метрів. Ось список у порядку зменшення швидкості:

Крістіан також встановив низку інших світових рекордів, у тому числі за найтриваліше балансування велосипеда на підборідді (9 хв 41 с), найтриваліше балансуванням предмета на носі (2 год 42 хв) і найбільшу кількість послідовних підйомів сходами під час жонглювання трьома предметами (2082), повідомляє ТСН.

Оставить комментарий

avatar
250