Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Рублю стало погано: найсмішніші меми і реакція росіян на падіння курсу (фото)

Джерело: Новости Ю Инфо

Рублю стало погано: найсмішніші меми і реакція росіян на падіння курсу (фото)
15 Сер 2023 04:31 | Новини України

На днях російський рубль пробив чергове дно – перетнув психологічний рубіж у 100,19 рублів за американський долар. Українці не дивуються результату, тоді як мешканці Росії шоковано спостерігають за черговим послабленням національної валюти. На фоні новини з’явилося чимало мемів і курйозів, а реакція росіян говорить сама за себе.

За останні 16 місяців курс російської валюти вперше перетнув рубіж у 100 рублів за один долар. Не стоїть на місці євро – воно вище 110 рублів на біржі. Такі показники зробили російську валюту однією з найгірших у світі. Наразі вона перебуває на рівні з турецькою лірою та аргентинським песо.

Звісно, це не залишилося без уваги як росіян, так українців, які почали нещадно жартувати над рублем традиційним способом – за допомогою мемів. Ось лише частина з великої кількості курйозів, що “гуляють” Інтернетом.

Незадоволених економічною ситуацією стає дедалі більше. Звісно, пропаганда працює на славу, але простих мешканців РФ вже важче переконати красивими словами та обіцянками. Вони бачать руйнівний вплив курсу валют і відчувають на собі його негативний вплив.

Оставить комментарий

avatar
250