Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У “Чмоні” з’явився конкурент: мережу розбурхали кадри з полоненим російським “богатирем”. Відео

Джерело: Новости Ю Инфо

У “Чмоні” з’явився конкурент: мережу розбурхали кадри з полоненим російським “богатирем”. Відео
15 Сер 2023 06:31 | Новини України

Через колосальні втрати у Росії почали мобілізувати на війну всіх підряд, аби тільки вони могли хоч якось тримати у руках зброю та самостійно пересуватися. Це підтверджують кадри з полоненим російським “богатирем”, якого користувачі мережі вже прозвали конкурентом російського солдата “Чмоні”.

Відео, на якому воїни ЗСУ ведуть полоненого окупанта, завірусилося у мережі. Так, полонений солдат РФ, судячи із відео, має зріст у межах 130-140 сантиметрів.

Зазначимо, що ще на початку повномасштабної війни у полон до ЗСУ потрапив окупант, якого у мережі прозвали “Чмонею”, який уособлював жалюгідність та убогість російської армії. Проте, схоже, що у нього з’явився справжній конкурент.

Так, користувачі мережі у коментарях до відео порівняли нового “Чмоню” з хобітом і голумом із “Володаря перснів”, інші бачать у ньому “гнома”, а дехто помітив схожість із російським президентом:

“ЗСУ взяли хобіта в полон”, “Пів Івана”, “Є гноми у російських селищах”, “Це брат чмоні?”; “Невже путіна взяли?”, “Голум уже не той”.

Оставить комментарий

avatar
250