Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ігор Жовква обговорив з радником Президента Латвії протидію коронавірусу, безпекову ситуацію на Донбасі та підтримку євроінтеграції України

Ігор Жовква обговорив з радником Президента Латвії протидію коронавірусу, безпекову ситуацію на Донбасі та підтримку євроінтеграції України
8 Кві 2021 15:40 | Новини України

Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква провів онлайн-консультації з радником Президента Латвійської Республіки з питань зовнішньої політики Солвейгою Сілкалною.

Співрозмовники обговорили заходи, які вживаються в Україні та Латвії у контексті протидії поширенню COVID-19, та здійснення вакцинації громадян сертифікованими вакцинами.

Ігор Жовква докладно ознайомив співрозмовницю з ескалацією безпекової ситуації на сході нашої держави. Було наголошено на суттєвому збільшенні кількості порушень режиму припинення вогню, зростанні кількості загиблих та поранених українських військовослужбовців, а також фіксації подальшого нарощування військового контингенту РФ вздовж українсько-російського кордону.

Солвейга Сілкална висловила занепокоєння загостренням безпекової ситуації на Донбасі та підкреслила незмінність позиції Риги на підтримку суверенітету й територіальної цілісності України.

Співрозмовники обговорили співпрацю двох держав у контексті реалізації стратегічного курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.

Оставить комментарий

avatar
250