Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У КОВОРКІНГОВОМУ ЦЕНТРІ ПОКРОВА ЛУНАЛА УКРАЇНСЬКА ЛІРИЧНА ПІСНЯ

У КОВОРКІНГОВОМУ ЦЕНТРІ ПОКРОВА ЛУНАЛА УКРАЇНСЬКА ЛІРИЧНА ПІСНЯ
15 Лют 2022 08:21 | Новини Покрова
Мелодії, що відгукуються у серці, що дарують спогади та гамму почуттів – такою є пісня для Володимира Бородіна, чий творчий вечір пройшов напередодні Валентинового дня.
14 лютого вже давно стало святом, коли можна висловити найщиріше, що переповнює душу. А коли це пісня, то слова зайві. Для нашого земляка Володимира Бородіна пісня – це життя, натхнення, вона дарує віру й надію, є частиною найдорожчого – рідної України. Вже понад 20 років він мешкає у далекій Іспанії, але подумки, душею тут, на батьківщині. Тож творчий вечір, організований відділом культури виконкому спільно з депутатом райради Людмилою Кухтіною, став можливістю розказати про сокровенне.
Для Володимира Бородіна – це музика Карпат, степів Подніпров’я. Він народився на Івано-Франківщині, у м.Калуш. Свого часу доля привела його до міста гірників і через десятиліття – до сонячної Іспанії. Завжди українська пісня була поряд, у найскладніші періоди життя і у хвилини щастя. Сьогодні вона лунає у його виконанні і у Валенсії, де Володимир, у складі української діаспори, зберігає національну культуру. У нечасті приїзди додому, до Покрова, не втрачає можливості подарувати свою творчість. Покровчани добре пам’ятають його неперевершене виконання на «Покров має таланти», вечорі романсу та інших міських заходах.
Напередодні дня закоханих він теж співав свої найулюбленіші пісні, даруючи їх своїм землякам та рідним. Творчий колектив публічної бібліотеки створив особливу атмосферу. У залі коворкінгового центру сиділи син Юрій та онук Михайло, близькі друзі і містяни, хто вже знайомий з його творчістю.
Лунали українські ліричні пісні, щемливі та зворушливі, і мелодії іспанської землі. З кожною піснею пов’язана своя історія. Творчий вечір пролетів, мов мить, присутні дякували музиканту за хвилини справжньої мистецької насолоди і за любов до своєї землі.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250