Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“КАПІТОШКА” ЗГУРТОВУЄ ЮНИХ ЛЮБИТЕЛІВ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

“КАПІТОШКА” ЗГУРТОВУЄ ЮНИХ ЛЮБИТЕЛІВ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
9 Лют 2022 14:23 | Новини Покрова
Вихованці гуртка “Робототехніка” Будинку творчості дітей та юнацтва  Покрова показали свої знання  в обласному конкурсі інформаційних технологій “Капітошка” і посіли три перших місця!
Юні знавці, учні Віктора Кондратюка – Вова Коношенко, Андрій Подольчак та Ігор Нор знайшли собі вподобання до душі, тому й стали першими в обласних перегонах, вибороли звання кращого інформатика області!
Конкурс для учнів 2-4 класів вже не вперше проводить Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді. Цього року він згуртував 233 учасника з 16 об’єднаних територіальних громад та 9 міст (Вільногірська, Дніпра, Кам’янського, Кривого Рогу, Марганця, Нікополя, Павлограда, Покрова, Першотравенська) Дніпропетровщини. Відбувався він дистанційно, в реальному часі.
Організатори зауважують, – хоча шкільний курс інформатики ставить одним зі своїх завдань формування навичок роботи на комп’ютері та освоєння популярних комп’ютерних технологій, найголовніше для ефективного застосування комп’ютера – це розвинене логічне, алгоритмічне і системне мислення. Учасники конкурсної програми демонстрували навички роботи в текстовому редакторі WORD, графічному редакторі  PAINT та створювали анімаційний фільм у редакторі презентацій POWER POINT.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250