Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЮНІ ПОКРОВЧАНИ СТВОРИЛИ КРАЩИЙ АНІМАЦІЙНИЙ ФІЛЬМ ЗА НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОЮ ТЕМАТИКОЮ

ЮНІ ПОКРОВЧАНИ СТВОРИЛИ КРАЩИЙ АНІМАЦІЙНИЙ ФІЛЬМ ЗА НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОЮ ТЕМАТИКОЮ
8 Лют 2022 11:51 | Новини Покрова
Анімаційний фільм “Покров”, створений командою НВК№1, став переможцем обласного дитячо-юнацького фестивалю анімаційного кіно “ЦікАва лЯля” у номінації “Кращий анімаційний фільм за національно-патріотичною тематикою”.
Це вже друга премія фільму. Дитяча анімація також була представлена наприкінці минулого року на дистанційному відеоконкурсі серед ОТГ Дніпропетровщини «Громада очима дитини — 2021», де отримала високі нагороди: диплом в номінації «Анімаційне кіно» та гарні подарунки.
Фільм “Покров” створили учениці 8-А класу – Діана Кравчук, Анастасія Євтєєва, Діана Ходус. Разом з наставником, вчителем інформатики Оленою Вороною, команда тривалий час працювала над ідеєю фільму та його технічним втіленням. Вийшов надзвичайно гарний результат!
Юні митці показали рідне місто крізь призму великої любові до своєї справи! У графічних кадрах стрічки віддзеркалюється теплота, щирість, повага до історичної спадщини міста, рідної школи, мешканців громади.
За перемогу в обласному дитячо-юнацькому фестивалі анімаційного кіно “ЦікАва лЯля” стали переможцями номінації “Кращий анімаційний фільм за національно-патріотичною тематикою”, отримали грамоти та подарунки Департаменту освіти та науки облдержадміністрації.
Рідний Покров надихає юних талановитих покровчан до нових ідей, спонукає до пошуку цікавих креативних сюжетів!
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250