Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
7 Лют 2022 15:13 | Новини Покрова

Освіта

У закладах освіти проведені тематичні виховні заходи присвячені  дням пам’яті Героїв Крут та Голокосту.

Керівники закладів  дошкільної освіти взяли участь в онлайн-діалозі «Розбудова  системи забезпечення  якості освіти  в дошкільних закладах – вимога часу», а керівники  позашкільної освіти – в діалозі «Розвиток  позашкільної освіти  в контексті  сучасних освітніх тенденцій».

Спеціалісти сектору освіти приєдналися до онлайн-зустрічі, де обговорювали результати  вивчення питання дотримання Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів.

Заходи були організовані Державною службою якості освіти в Дніпропетровській області.

Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 74 хворих, 7 пацієнтів знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1971 особа, 91 – отримала невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 194 виїзди.

Соціальна сфера

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 109  громадян. Для отримання консультацій, довідок, оформлення запитів справ в інші райони звернулося  248  осіб. Опрацьовано 198 прийнятих справ.

Взято на обслуговування  до територіального центру 7 осіб.

Опрацьовано 3  повідомлень про домашнє насильство.

За тиждень здійснено перевірку достовірності інформації про майновий стан 60  громадян, щодо яких здійснюється фінансування бюджетних коштів, правильності призначення державних допомог та субсидій, достовірності та повноти інформації про фактичне місце проживання ВПО.  Виявлено 6 порушень.

Взято участь у семінарі, проведеному ДСЗН в режимі онлайн ZOOM- конференціях  щодо питань забезпечення осіб з інвалідністю ТЗР та  у зв’язку  з внесенням змін до нормативно-правових актів з питань соціального захисту ВПО в частині оформлення  довідки та призначення щомісячної адресної допомоги для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

В управлінні обліковується 4422 отримувача субсидій, 2484 отримувача державних допомог, 1161 домогосподарство, де користуються пільгами, 293 учасники АТО, 413 ВПО.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань.

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”. Усі профорієнаційні заходи проходять в онлайн режимі.

Для безробітних за тиждень організовано інформаційний вебінар, тренінг з техніки пошуку роботи.

Проведено міні – ярмарок вакансій на військову службу за контрактом за участю представника 3-го відділу  у м. Покров  районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали територію міста. У робочому ритмі працює «Універсал-Сервіс».

У Міськводоканалі виконували заявки з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.

 

Оставить комментарий

avatar
250