Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ой, хто, хто Миколая любить! У Покрові засяяла головна ялинка

Ой, хто, хто Миколая  любить! У Покрові засяяла головна ялинка
21 Гру 2021 16:41 | Новини Покрова

Довгоочікувана подія традиційно відбулася у найказковіший день року – 19 грудня. Аби побачити самим і показати дітям, як зелена красуня запалає тисячами вогників, покровчани прийшли на центральну площу міста. Чарівне сяйво ялинки, яскрава вулична ілюмінація, якої з кожним роком у місті стає дедалі більше, компенсували не зовсім новорічну погоду.
Феєричну атмосферу свята свята підтримали колективи закладів культури.
Вихованці мистецьких осередків розважали гостей, перетворившись на веселих Смаколиків та інших казкових персонажів, співали та танцювали, запрошуючи малечу до ігор та руханок.
Залишити про цей вечір не лише прекрасні спогади, а й нагадування у вигляді новорічної прикраси, можна було, взявши участь у майстер-класі.
Звичайно ж, найголовнішим і найпопулярнішим персонажем на святі був Святий Миколай. Охочих потрапити до його чарівної резиденції, аби розповісти про свої секрети і бажання, було достатньо. Добрий дідусь без уваги не залишив жодну дитину, почастувавши солодощами, підтримавши їхню щиру віру в казку.
Святий Миколай потішив дітей не лише біля ялинки. Напередодні гостинно зустрічали його в школах та садочках, у мистецьких осередках, музеї, арт-центрі та у філіях публічної бібліотеки, клубних закладах, де пройшли святкові заходи.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250