Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Педагоги з Покрова успішно пройшли сертифікацію

Педагоги з Покрова успішно пройшли сертифікацію
20 Гру 2021 13:28 | Новини Покрова

Нова українська школа — це не лише про учнів  та освітнє середовище, а й  професійно підготовлених за новими стандартами вчителів.

Тому на законодавчому рівні було запроваджено  сертифікацію, метою якої є виявлення та заохочення  вчителів початкових класів  з високим  рівнем педагогічної майстерності, які володіють методиками компетентнісного  навчання й новими освітніми  технологіями.

Сертифікація добровільна. Цьогоріч її успішно пройшли 1025  українських учителів (58,2% від зареєстрованих), серед них педагоги з Покрова.  Це вчителі початкових класів: Марія  Сеферова (ліцей),  Анастасія  Самара  (НВК №1), Юлія Шраменко (СЗШ  №6).  Усі вони мають різний педагогічний стаж та власні  секрети  підходу до дітей, а об’єднує їх готовність сприймати зміни, змінюватися самим, вдосконалюватися та розвиватися.

Аби отримати  сертифікати освітянам довелося пройти оцінювання професійних компетентностей, яке проходило шляхом незалежного тестування, самоцінювання та вивчення практичного досвіду незалежними експертами.

Сертифікація — це чудова нагода випробувати  власні сили та   підтвердити свій статус професіонала.

Вітаємо вчителів, бажаємо подальшого розвитку та самовдосконалення!

Прес-служба  міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250