Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
22 Гру 2021 13:31 | Новини Покрова

Освіта
У закладах освіти пройшли тематичні виховні заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, нині тривають з нагоди новорічних та різдвяних свят.
Психологічна служба міста взяла участь у онлайн-форумі “Митці згоди”.
Педагоги Покрова стали учасниками обласного методичного онлайн-заходу, організованого Дніпропетровським обласним навчально-методичним центром практичної психології та соціальної роботи, також у Всеукраїнській науково-практичній конференції, де обговорювали інноваційні підходи до навчання дітей з особливими освітніми потребами.
Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 66 хворих, 5 пацієнтів знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1584 особи , 90 – отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 172 виїзди.
Соціальна сфера
В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 71 особи. Отримали консультацію 270 громадян, які не потребують термінового вирішення питань. Опрацьовано 70 прийнятих заяв.
Проведено прийом громадян у Шолоховому, де надано 11 консультацій.
Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено один виїзд, відвідано шість родин за місцем проживання.
Опрацьовано три повідомлення про домашнє насильство.
Одну особу взято на обслуговування до відділення соціальної допомоги вдома територіального центру. Сімом продовжено термін дії договору.
Для забезпечення людей з інвалідністю технічними засобами реабілітації, до обласного відділення фонду інвалідів передані заяви та особові справи 7 осіб.
За тиждень здійснено перевірку достовірності інформації про майновий стан 25 громадян, щодо яких здійснюється фінансування бюджетних коштів, правильності призначення державних допомог та субсидій, достовірності та повноти інформації про фактичне місце проживання ВПО.
Взято участь у двох семінарах, проведених в режимі онлайн ZOOM- конференції з питань державної соціальної допомоги та організації надання соціальних послуг.
В управлінні обліковується 4482 отримувачів субсидій, 2809 отримувачів державних допомог, 1189 домогосподарств, де користуються пільгами, 293 учасники АТО, 413 ВПО.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань.
Працівники терцентру спільно з міським відділом ДСНС провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з підопічними відділення соціальної допомоги вдома щодо безпеки життєдіяльності в побуті.
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.
Протягом тижня для безробітних проведено інформаційний вебінар із загальних питань зайнятості, майстер-клас, тренінги та семінар про ризики трудової міграції.
Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста. У міськводоканалі виконали 10 заявок з водопровідних мереж.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250