Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новини Покров.ЯКІСНО ПІДГОТОВЛЕНИЙ ПЕРСОНАЛ – ОСНОВНИЙ РЕСУРС ЦНАПУ

Новини Покров.ЯКІСНО ПІДГОТОВЛЕНИЙ ПЕРСОНАЛ – ОСНОВНИЙ РЕСУРС ЦНАПУ
14 Чер 2019 09:43 | Новини Покрова

У Покрові триває навчання за проектом Програми “ ʺU-LEAD з Європоюʺ, а саме – Фаза впровадження напряму з покращення адміністративних послуг населенню.

11 червня в АРТ – центрі для фахівців, які надають адміністративні та соціальні послуги через ЦНАП, було презентовано тренінгову програму, яка складається з п’яти тематичних модулів.

Навчальний курс розроблений провідними українськими експертами з адміністративних послуг та містить у собі ключові аспекти підготовки спеціалістів.

З фахівцями Центру надання адміністративних послуг спілкувалася професорка кафедри менеджменту та управління проектами, доктор наук з державного управління Тетяна Маматова. Тренер розкрила тему ролі органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізацію власних та делегованих повноважень у сфері надання адміністративних послуг.

Разом з учасниками обговорювали типові проблеми та належну організацію адмінпослуг.

На вчорашньому модулі мова йшла про параметри якості послуг і порядок надання адмінпослуг, насамперед, базових. Заняття проходило динамічно, з дискусіями, презентаціями, роботами в групах.

Наступний модуль має відбутися 24 червня, він буде спрямований на підвищення комунікаційних навичок персоналу ЦНАПу, а також торкатиметься гендерних питань.

Оставить комментарий

avatar
250