Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новини Покров. ВІТАННЯ – МЕДИКАМ.

Новини Покров. ВІТАННЯ – МЕДИКАМ.
14 Чер 2019 09:39 | Новини Покрова

Напередодні професійного свята, котре відзначається третьої неділі червня, слова безмежної подяки приймали люди, що стоять на варті найголовнішого – здоров’я.

Це свято вже давно вийшло за рамки фахового, його справедливо вважають народним, бо професія медика – то покликання, життєвий вибір, що визначає долю.

Про це говорили у Покрові під час урочистостей з нагоди Дня медика. Представникам найгуманнішої професії адресували щирі слова вдячності за те, що підтримують, лікують, повертають віру й надію, оберігаючи найцінніше – життя.
Разом із найкращими привітаннями від міського голови Олександра Шаповала, працівники Центру первинної медико-санітарної допомоги та Центральної міської лікарні отримали подяки й відзнаки і всі без винятку – грошову премію.

Найвищої відзнаки міського голови « За заслуги перед містом» удостоєні Ольга Данилова, завідувач відділення анестезіології Центральної міської лікарні, Олена Соломаха, заступник головного лікаря з медичних питань Центру первинної медико-санітарної допомоги, Наталія Кузнєцова, молодша медична сестра з догляду за хворими хірургічно-травматологічного відділення Центральної міської лікарні.
Щирі вітання лунали й від народного депутата Андрія Шипка, котрий разом із поздоровленнями вручив медикам відзнаки.
Цього дня вони говорили не лише про професію, а й про реформу, про зміни, що вже відбулися, і на які очікують. Приймали вітання від своїх колег та очільників, головних лікарів Центру первинної медико-санітарної допомоги та Центральної міської лікарні – Олексія Леонтьєва та Анатолія Шкіля. Лікарям, медсестрам, хто допомагає і завжди поруч, бажали добра й щастя і самого головного – здоров’я, охороні якого присвятили всіх себе, бо інакше не можуть, адже вони – медики.

Оставить комментарий

avatar
250