Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новини Покров. ЦЕНТР ДОЗВІЛЛЯ ОЛЕКСАНДРІВКИ ПРЕЗЕНТУВАВ ТВОРЧІ ЗДОБУТКИ.

Новини Покров. ЦЕНТР ДОЗВІЛЛЯ ОЛЕКСАНДРІВКИ ПРЕЗЕНТУВАВ ТВОРЧІ ЗДОБУТКИ.
14 Чер 2019 09:46 | Новини Покрова

Акторська, вокальна, хореографічна майстерність, дизайнерські знахідки, образотворче, декоративно-прикладне мистецтво – далеко не повний перелік яскравих здобутків.

Рік тому на базі НВО було відкрито позашкільне відділення. Багатофункціональна установа стала громадським простором для мешканців віддалених мікрорайонів міста. Тут успішно працюють гуртки та секції для дітей різного віку. Малечу навчають комп’ютерній грамоті, відкривають таємниці рукоділля, ведуть туристичними стежками і не тільки. Ставлять театральні та хореографічні постановки, вирощують декоративні рослини, сприяють фізичній підготовці. Є заняття і для дорослих — неабиякою популярністю користується фітнес, завжди можна взяти цікаву книгу у буккросингу. Крім оздоровчо-освітнього профилю, центр виконує й функцію соціальної установи. Там ведуть прийом фахівці управління праці й соціального захисту населення, центру надання адміністративних послуг, працює медпункт.

За рік відділення завоювало популярність мешканців. Чому навчилися і чого досягли — демонстрували на яскравому святі. Креативний колектив закладу організував справжній форум талантів, не поділяючи своїх вихованців за віком. У звітному концерті взяли участь і маленькі артисти, і досвідчені. Всіх підтримували щирими оплесками жителі Олександрівки. Свято видалося по-справжньому родинними — теплим і сонячним.

Оставить комментарий

avatar
250