Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ПОКРОВА ОТРИМАЛА ФУНКЦІОНАЛЬНІ ЛІЖКА ДЛЯ РЕАНІМАЦІЇ

ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ПОКРОВА ОТРИМАЛА ФУНКЦІОНАЛЬНІ ЛІЖКА ДЛЯ РЕАНІМАЦІЇ
26 Лис 2021 08:47 | Новини Покрова
Таку допомогу лікарні надала Покровська філія ТОВ «Проктер енд Гембл Україна». Сім сучасних ліжок передано у рамках соціального партнерства з містом.
За словами заступника директора ЦМЛ з медичної частини Тетяни Конорєзової, за останній час відділення лікарні суттєво поповнилися обладнанням, допомога надається з місцевого, обласного бюджетів, радує, що не стоять осторонь і великі підприємства, долучаються до модернізації матеріально-технічної бази лікарні.
Ліжка-трансформери – це зручність хворих, допомагають пацієнту вільно почувати себе, змінювати положення. З ними покращується функція зовнішнього дихання, сприяють профілактиці пролежень. Нове поповнення дозволить надавати медичну допомогу на якіснішому рівні, особливо, малорухомим пацієнтам.
Ліжка будуть встановлені у анестезіології інтенсивної терапії, ними доукомплектують відділення, де сьогодні також перебувають хворі на COVID-19. Підтримка медичної сфери – то, насамперед, допомога людям та вагомий внесок у розвиток лікувальної справи.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250