Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ СПІВПРАЦЯ ПОКРОВА З УКРАЇНСЬКИМ ФОНДОМ СОЦІАЛЬНИХ ІНВЕСТИЦІЙ

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ СПІВПРАЦЯ ПОКРОВА З УКРАЇНСЬКИМ ФОНДОМ СОЦІАЛЬНИХ ІНВЕСТИЦІЙ
25 Лис 2021 09:19 | Новини Покрова
Співробітництво Покрова з Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ) – триває. Відповідно до підписаного міським головою Олександром Шаповалом меморандуму, у Покрові реалізується проєкт з покращення умов надання первинної медичної допомоги в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини №4 та №5 Центру первинної медико-санітарної допомоги. У рамках конструктивної роботи, вчора Центр отримав від УФСІ швидкі тести на визначення антигена до вірусу COVID-19, Тропоніну І, гепатиту В та тести для виявлення D-димеру.
За словами головного лікаря ЦПМСД Олени Саломахи, це дуже важливе поповнення, яке допоможе у діагностуванні хвороб. Співпраця фонду з містом, залучення грантових ресурсів, позитивно позначається на роботі медиків, Центру взагалі.
Швидкі тексти вже на озброєнні лікарів, це вже друга партія, передана Центру, їх закупівлю профінансовано у рамках проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної медицини (УФСІ VII)», який впроваджується Українським фондом соціальних інвестицій за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Банк розвитку KfW.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250