Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Чергові перемоги спортсменів Покрова

Чергові перемоги спортсменів Покрова
9 Чер 2021 16:24 | Новини Покрова

Початок літа вихованці та тренери спортивних осередків міста зустріли як і годиться чемпіонам – з медалями. Покровчани здобули перемоги на престижних змаганнях.

Акробати зібрали щедрий врожай
Міжнародний турнір «Фортеця» зі спортивної акробатики зібрав найсильніших спортсменів. До Білгород – Дністровського приїхало близько 300 акробатів з України та Молдови, серед яких команда ДЮСШ ім.Дані Дідіка. Вихованці тренерів Ольги Образцової, Наталії Токмань, Васіліси Носик, Марії та Максима Молодід показали високий рівень підготовки, піднявшись на вершину п’єдестала. Золото завоювали жіноча група за програмою 11-16 у складі Поліни Макєєвої – Валерії Макєєвої – Катерини Гужви; змішана пара за програмою 11-16 Іван Селіванов – Дар’я Стрєлець; змішана пара за програмою 1 дорослого розряду Роман Кожанов – Діана Демніченко. Також перше місце у вправах без спортсменів посіла Софія Гезун.
Срібло здобула жіноча група за програмою І юнацького розряду Мілена Токмань – Маргарита Юзікова – Селіна Усманова.
Бронзу – змішана пара за програмою 11-16 Даніїл Радочинський – Марта Пруднікова.
Четверте місце у жіночої групи за програмою 11-16 Катерина Бойко – Марія Шевкунова – Марина Паронян.

Завоювали шість золотих та одну бронзову медаль
Тайбоксери продовжують утримувати лідерські позиції. У відкритому Чемпіонаті Вінницької області, що відбувся з 1 по 4 червня у Вінниці, Покров представляла молода плеяда спортсменів, яка гучно заявила про себе, як про серйозних супротивників. Вихованці Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка та тренера Олега Мовчана здобули шість золотих та одну бронзову медаль. Перше місце зайняли Микита Пастельняк, Владислав Куліш, Анатолій Маринеско, Анастасія Блискун, Дарья Сємак, Артем Ларіонов. Бронза у Дениса Папки.
Наші легкоатлети серед найкращих
Вихованці КДЮСШ «Манганіт», тренерів Віктора Шинкаренка та Сергія Бруско блискуче виступили на обласних змаганнях з легкої атлетики пам’яті Бредихіна. До Нікополя приїхали понад 150 представників спортивних осередків області. Тож боротьба за першість була запеклою та цікавою. Перше місце на дистанції 60 м серед дівчат 2008-2009р.н. зайняла учениця 9 школи Юлия Опря. Золото у Олександра Козаченка з НВО на дистанції 60 метрів серед юнаків 2006-2007 р.н. та Юрія Скірдова з шостої школи на дистанції 60 метрів серед юнаків 2004-2005 р.н.
Срібло у Микити Хилько з НВО на дистанції 60 метрів серед юнаків 2008-2009 р.н.
Бронза у Дениса Голубовського з Центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів на дистанції 60 метрів серед юнаків 2004-2005 р.н.
До фінальних забігів увійшли та зайняли 4 міста Ілля Іванський та Кирило Асмолов.

Змагалися й волейболісти
У Нікополі пройшов Чемпіонат з волейболу серед учнів дитячо-юнацьких шкіл, спортивних клубів. Змагалися юнаки 2005-2006 р.н. Покров представляла команда ДЮСШ ім..Дані Дідіка, яка здобула бронзу змагань.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250