Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЖУРНАЛІСТИ ПОКРОВА СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ ТВОРЧИХ КОНКУРСІВ

ЖУРНАЛІСТИ ПОКРОВА СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ ТВОРЧИХ КОНКУРСІВ
7 Чер 2021 13:47 | Новини Покрова

Шостого червня журналісти відзначали своє професійне свято. Напередодні цього дня у Нікополі відбулося урочисте зібрання регіональної спілки НСЖУ, яке є знаковою подією, своєрідним підсумком року. Тож свято зібрало спільчан та численних представників мас-медіа зі всього регіону, серед яких і покровчани. Вітаючи колег та всіх присутніх, Заслужений журналіст України, голова Нікопольської регіональної спілки НСЖУ Юлія Білик говорила про роль журналістики у суспільстві, дякувала всім, хто сприяє розвитку інформаційного простору. Традиційно до Дня журналіста оголошуються результати творчих конкурсів та нагороджують переможців. 2021 рік не став винятком.
Кожна номінація була представлена публікаціями, котрі розкривали рік у визначних подіях та особистостях. Приємно, що серед переможців журналісти Покрова – кореспондент газети «Козацька вежа» Олена Дощенко, головний спеціаліст прес-служби міського голови Валентина Макіда та начальник прес-служби Оксана Сізова, редактор газети «За марганець» Наталія Чепець. Винагороду також отримав колектив газети «Козацька вежа», редактор Юлія Грінь.
Вже декілька років серед номінацій, заснованих правлінням спілки – «Подія року» на премію міського голови Олександра Шаповала. І цього разу за висновками професійного журі в ній отримали перемогу роботи журналістів регіону, що розповідали про вагомі події, якими був ознаменований 2020-2021 рік.
– Номінація «Подія року» на премію міського голови Покрова Олександра Шаповала завжди збирає широке коло робіт, – наголошує голова регіональної спілки Юлія Білик, – за роки свого існування охопила по-справжньому історичні, визначні події регіону. Вона про те, що важливо для людей і ми вдячні Олександру Шаповалу за співпрацю і підтримку журналістської спільноти.
День журналіста – це ще й обмін думками, під час зустрічі говорили про будні професії, досягнення й успіхи, згадували корифеїв регіональної журналістики, які заклали підгрунтя важливої справи.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250