Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Отримували винагороди та ділилися здобутками!

Отримували винагороди та ділилися здобутками!
3 Чер 2021 11:05 | Новини Покрова

Міжнародний День захисту дітей у Покрові зустрічали звершеннями маленьких покровчан. Дощова погода стала на заваді активного святкування, але не змогла вплинути на загальний настрій. Батьки та вчителі, служби виконкому, заклади культури й освіти, спортивні осередки зробили все можливе, аби наповнити цей день емоціями і враженнями. Перше червня надихнуло освітян на онлай-фестиваль талантів, бібліотекарів – онлайн-читання, відділ молоді та спорту виконкому на флешмоб «Приділи мені увагу». Малечу вітали зі святом, бажаючи щасливого літа та здійснення найпотаємніших мрій.

У Будинку творчості «Зорепад талантів»
У перший день літа вихованців закладу зібрало традиційне підсумкове свято. Усміхнені та щасливі, діти згадували навчальний рік, який був сповнений досягненнями. Незважаючи на карантинні обмеження, у Будинку тривала творча робота. Креативний колектив поєднував онлай та офлайн-навчання, ділячись досвідом та звершеннями. Вихованці БТДЮ були активними учасниками змагань, курсів, фестивалів, онлайн- челенджів та ін. Взяли участь у 30 обласних, 15 всеукраїнських та міжнародних конкурсах і форумах. Здобули 71 призове місце!
Свято – з прем’єрою
Кінотеатр “Prime Cinema Pokrov” радо зустрічав малечу пільгових категорій на благодійному показі. Діти з родин, що опинилися у складних життєвих обставинах та з особливими потребами, цього дня були запрошені на прем’єру. Зі святом їх вітали добрі друзі й помічники – служба у справах дітей, відділ молоді та спорту виконкому, центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Захоплююча подорож у мультиплікаційний світ нікого не залишила байдужим. Малеча ділилася враженнями, не залишилася і без подарунків.

Підготували концертну програму
Колектив Школи мистецтв презентував до свята велику творчу програму. Звітний концерт Школи пройшов на подвір’ї закладу напередодні свята дитинства. Тож поринути у світ музики могли всі бажаючі. Свою майстерність демонстрували вихованці усіх відділів школи, за що отримували щирі оплески глядачів.
Музей знайомив з кінусайга

Виставку маленьких майстринь Будинку творчості представив міський музей. Вихованці керівника Єлизавети Ключнікової володіють дивовижним мистецтвом – кінусайга. У цій японській техніці створюють неперевершені картини, які отримують перемоги на конкурсах всіх рівнів.

Проводили квести й конкурси
Весело пройшло перше червня у клубних закладах. Шолоховський Будинок культури та осередок у Перевізьких хуторах підготували для дітей розважальні програми з іграми, квестами, конкурсами. І хоч на дворі ішов дощ, настрій у малечі був святковим, бо перший день літа – то початок веселих канікул.

Грали в шахи

Громадська організація «Шахи для життя» зустріла свято інтелектуальними двобоями. Наймолодші вихованці Валерія Косолапова, хто тільки робить перші кроки у шахах, зустрілися на турнірі. У чесній боротьбі перемогу отримала учениця СШ№4 Аліна Котлюба, друге місце у Олександра Фролова з НВК№ 1, бронзу завоював Іван Грицюк з НВК№ 2.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250