Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Місто Покров за тиждень

Місто Покров за тиждень
31 Бер 2021 09:39 | Новини Покрова

Освіта
Протягом тижня в закладах освіти проведено підсумкові засідання атестаційної комісії І рівня. Продовжується консультаційна підтримка адміністрацій закладів та педагогічних працівників засобами електронного зв’язку.
Педагогічні працівники проходять курси підвищення кваліфікації при КЗВО «ДАНО» за дистанційною формою. Психологічна служба управління освіти взяла участь в обласному онлайн-семінарі «Особливості психологічного супроводу освітнього процесу в умовах розбудови Нової української школи».

Соціальна сфера
За минулий тиждень Управління праці та соціального захисту населення в режимі карантину здійснило прийом 106 містян, надало 224 консультації. У тому числі, на прийомі у Шолоховому. Двоє осіб взято на обслуговування територіальним центром. Велася робота з потенційними опікунами. На сьогодні в управлінні обліковується 289 осіб з числа учасників АТО, 426 внутрішньо переміщених осіб, 5069 отримувачів житлових субсидій, 1219 домогосподарств користуються пільгами, 2809 отримувачів державних допомог.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Проводять моніторинг стану здоров’я , виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках карантину діє Університет ІІІ віку, клуби за інтересами.
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”. Для безробітних осіб проведено семінари із загальних питань зайнятості, інформаційні вебінари, тренінги.
Медицина
За тиждень Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1857 осіб, 102 містянам надана невідкладна допомога в амбулаторіях. У цілодобовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 57 хворих, на лікуванні денного стаціонару хірургії знаходиться 51 пацієнт. Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 167 виїзди.
Комунальна сфера
Комунальники виконують заплановані завдання, здійснюють поточні ремонти, впорядковують територію міста.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250