Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У ПОКРОВІ ПІДБИЛИ ПІДСУМКИ КОНКУРСУ “ГОДІВНИЧКА ДЛЯ СИНИЧКИ”

У ПОКРОВІ ПІДБИЛИ ПІДСУМКИ КОНКУРСУ “ГОДІВНИЧКА ДЛЯ СИНИЧКИ”
24 Бер 2021 10:48 | Новини Покрова

Прекрасною можливістю для покровчан проявити свою доброту й креативність став конкурс “Годівничка для синички”, який у лютому оголосила Молодіжна Рада міста за підтримки відділу молоді та спорту виконкому. Згідно з його умовами, учасник мав власноруч виготовити та закріпити годівничку для птахів у парках, скверах міста чи в себе біля будинку або під’їзду. Після цього її необхідно було сфотографувати та надіслати фото на електронну адресу відділу. Загалом свої роботи на конкурс надали 16 покровчан, які проявили фантазію і творчий підхід.

Оцінювання відбувалося в онлайн форматі. Жителі міста своїми “лайками” підтримували учасника, чиє фото їм сподобалося найбільше. Робота кожного конкурсанта набрала багато схвальних оцінок, тож просто участь у проекті стала для них маленькою перемогою.

Найбільшу ж кількість голосів на свою підтримку здобув Олександр Довжик. Наступні місця у рейтингу розділили між собою Олексій Оверко та Роман Кожанов.

Минулої суботи відбулося нагородження переможців. Члени Молодіжної ради вручили їм цінні подарунки та подякували за небайдужість. До речі, члени Молодіжної ради Покрова цього дня презентували свій позаконкурсний проект “Будинок для птахів”. Особливістю роботи є те, що вона зроблена з цільного шматка дерева. Оригінальну конструкцію було розміщено при вході до парку селища Рудник, який сьогодні набуває оновленого вигляду.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250