Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
23 Бер 2021 15:32 | Новини Покрова

Освіта
Продовжується комплектування 1-х класів закладів загальної середньої освіти Покровської міської територіальної громади на 2021/2022 навчальний рік.
Підходить до завершення кампанія з атестації педагогічних працівників 2021 року. Розпочинаються підсумкові засідання атестаційних комісій І-го рівня.
Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 36 хворих, 57 пацієнтів нині знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1762 осіб, 117 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 174 виїзди.
Соціальна сфера
В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 152 громадян. Консультації отримали 248 оcіб, котрі не потребують термінового вирішення питань. Опрацьовано 60 особових справ.
Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено один виїзд, відвідано 3 постраждалих особи за місцем проживання.
Опрацьовано три повідомлення щодо домашнього насильства.
Підготовлено 7 направлень на забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації.
Опрацьовано три заяви щодо взяття на обслуговування до територіального центру.
33 посадові особи управління отримали сертифікати про проходження курсу «Просто про е-декларування» на платформі онлайн-курсів Prometheus.
Взято участь в онлайн курсі для соціальних працівників.
В управлінні обліковується 4926 отримувачів житлових субсидій, 2809 – державних допомог, 1224 домогосподарств, де користуються пільгами, 289 учасників АТО, 426 ВПО
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Проводять моніторинг стану здоров’я , виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках карантину діє Університет ІІІ віку, клуби за інтересами.
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.
Для безробітних осіб проведено семінари із загальних питань зайнятості, інформаційний вебінар, тренінг.
Для осіб, які перебувають на обліку в службі пробації організовано інформаційний семінар з ознайомлення учасників з сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості.
Відбулося засідання клубу «Жіноче обличчя».
Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, займалися прибиранням територій міста.
У міськводоканалі виконали 2 заявки з водопровідних мереж, накрили 6 люків.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250