Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
16 Лют 2021 12:30 | Новини Покрова

Освіта
У закладах загальної середньої освіти проведено тематичні заходи до Всесвітнього дня безпечного інтернету.
Керівник міського інклюзивно-ресурсного центру взяла участь в обласній нараді директорів інклюзивно-ресурсних центрів на базі Дніпропетровського обласного ресурсного центру, де розглядалося питання інклюзивної освіти у розрізі функцій, покладених на ІРЦ.
Продовжується консультаційна підтримка адміністрацій закладів та педагогічних працівників засобами електронного зв’язку.
Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 46 хворих, 55 пацієнтів нині знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1910 осіб, 101 отримала невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 147 виїздів.
В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 158 громадян. Консультації отримали 260 осіб, які не потребують термінового вирішення питань. Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено один виїзд, відвідано одну родину та чотири особи за місцем проживання.
Опрацьовано одну заяву щодо взяття на обслуговування до територіального центру.
Підготовлено направлення на забезпечення однієї особи з інвалідністю технічними засобами реабілітації.
В управлінні обліковується 5136 отримувачів житлових субсидій, 2809 – державних допомог, 1225 домогосподарств, де користуються пільгами, 287 учасників АТО, 424 ВПО.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Проводять моніторинг стану здоров’я , виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках карантину діє Університет ІІІ віку, клуби за інтересами. На минулому тижні підопічні брали участь у міні-проекті «З бабусиної скриньки», виготовляли вироби з солоного тіста, долучилися до безкоштовних курсів з української мови,
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.
Для безробітних осіб проведено інформаційний та профконсультаційний вебінари.
Дистанційне навчання з майстер-класом на тему «Сучасні джерела пошуку роботи» проведено для працівників філії.
Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, займалися прибиранням територій міста, ліквідовували наслідки негоди.
У міськводоканалі виконали 5 заявок з водопровідних мереж, накрито два люки.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250