Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У ПОКРОВІ ВШАНУВАЛИ ВОЇНІВ – ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

У ПОКРОВІ ВШАНУВАЛИ ВОЇНІВ – ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ
15 Лют 2021 15:45 | Новини Покрова

Щороку 15 лютого разом з усією Україною покровчани вшановують учасників бойових дій на території інших держав, згадують тих, хто не повернувся з чужої землі. Відзначають як перемогу в тій війні, бо саме цього дня, 32 роки тому, було виведено радянські війська з Афганістану. Згідно з розпорядженням міського голови Олександра Шаповала, цього дня у Покрові відбулися пам’ятні заходи.
Карантин змінив формат відзначення цієї дати, але не порушив традицій. Сьогодні представники влади, трудових колективів, громадських організацій, військові і, звичайно, самі ветерани – афганці, воїни – інтернаціоналісти, їхні рідні, матері загиблих земляків впродовж дня з квітами приходили до портретної Алеї Слави, щоб вшанувати покровчан, які в далекому чужому краю з честю виконали свій військовий обов’язок.
За традицією, учасники війни в Афганістані побували на міському кладовищі, де пройшла поминальна панахида, вклонилися світлій пам’яті загиблих воїнів -інтернаціоналістів. А потім ділилися спогадами про тих, кого немає поруч, за поминальним обідом, організованим міською владою.
Тематичні заходи відбулися в закладах освіти та культури.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250