Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Педагоги Покрова стали фіналістами обласних етапів Всеукраїнських конкурсів

Педагоги Покрова стали фіналістами обласних етапів Всеукраїнських конкурсів
17 Лют 2021 09:09 | Новини Покрова

Представники навчальних закладів нашого міста в черговий раз показали високий рівень своєї підготовки.
Нещодавно завершився ІІ (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності “Учитель року – 2021” у номінації “Українська мова та література”. Він проходив дистанційно у два етапи. Між собою змагалися найсильніші вчителі Дніпропетровщини, які продемонстрували свої найкращі професійні якості та напрацювання. Учасники фінального етапу проходили такий вид конкурсного змагання як «Аналіз поетичного твору», випробування «Урок», який передбачав проведення уроку в онлайн-режимі на платформі Zoom без участі здобувачів освіти.
Приємно відзначити, що за підсумками усіх випробувань до трійки найкращих увійшла представниця нашого міста. Вчителька української мови та літератури СЗШ №6 Тетяна Висоцька посіла ІІІ місце.
Ще одне досягнення педагогічна спільнота міста отримала завдяки практичному психологу Навчально-виховного комплексу № 2 Світлані Слободюк. Вона теж посіла ІІІ місце в другому етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів “Нові технології у новій школі”. В номінації “Розвивальні програми” покровчанка успішно презентувала свою програму “Концентрація та рівновага”.
Вітаємо наших педагогів з вагомими здобутками та бажаємо нових звершень і перемог!
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250