Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

КАЛЕЙДОСКОП ПЕРЕМОГ УЧНІВ ДИТЯЧОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ ПОКРОВА

КАЛЕЙДОСКОП ПЕРЕМОГ УЧНІВ ДИТЯЧОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ ПОКРОВА
1 Лют 2021 12:35 | Новини Покрова

Вагомими досягненнями рідне місто знову порадували вихованці Дитячої школи мистецтв, директор Ганна Доценко. Наші таланти здобули відзнаки цілого ряду конкурсів і фестивалів різного напрямку та жанру.
Успішним для вокалістів школи став Всеукраїнський новорічний фестиваль-конкурс. Вокальний дует Марія Халіменко-Аристарх Черенков здобув Гран-прі. Крім того, Марія Халіменко стала переможницею і в індивідуальному виступі. Тож можна привітати наших вокалістів та викладача Ірину Кузнєцову з черговим успіхом.
Проявили себе представники школи й у театральному жанрі. Вихованці колективу “Сюрприз” (викладач Неля Піхтіна) взяли участь у ІІІ Всеукраїнському відкритому конкурсі театрально-сценічного мистецтва “Лети!”, який проходив у місті Харків.
Назар Рогозін став Лауреатом І ступеня у номінації “Художнє слово” ІІ вікова категорія. У IV віковій категорії дипломом лауреата ІІІ ступеня була нагороджена Магдалина Бурядник. У номінації “Малі театральні форми” стали дипломантами Уляна Петропольська та Ярослав Паніщєв. Додамо, що виступи покровчан оцінювало компетентне журі, до складу якого входили провідні викладачі Харківського вищого коледжу мистецтва.
А для учнів художнього відділення хорошою перевіркою навичок стала участь у Всеукраїнському інтернет- конкурсі живопису ” Натхнення”, який відбувся у січні у м. Кривий Ріг. Вихованці педагогів Тетяни Дмитрук і Тетяни Думчикової здобули заслужені нагороди. Зокрема, диплом з відзнакою журі отримала Софія Левіна. Також була нагороджена дипломом і посіла III місце Олена Макаренко. Грамотами учасників відзначені Альона Корж та Єва Пєвішева.
Нову творчу вершину підкорила й бандуристка Варвара Сізова (викладач Наталія Горб). Вона здобула III місце Всеукраїнського відкритого фестивалю-конкурсу виконавської майстерності гри на народних інструментах “Барви Полтави”. Участь у ньому взяло близько 800 учасників з усієї України. Оцінювало виступи музикантів компетентне журі, до складу якого входив цілий ряд заслужених артистів і діячів культури, кандидатів мистецтвознавства та викладачів престижних вишів.
Вітаємо наших талантів та їхніх викладачів з такими вагомими досягненнями та бажаємо подальших творчих злетів.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250