Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У ПОКРОВІ ВІДРЕМОНТОВАНО ЩЕ ОДНУ ВНУТРІШНЬОКВАРТАЛЬНУ ТЕРИТОРІЮ

У ПОКРОВІ ВІДРЕМОНТОВАНО ЩЕ ОДНУ ВНУТРІШНЬОКВАРТАЛЬНУ ТЕРИТОРІЮ
11 Лис 2020 08:06 | Новини Покрова

Вулиця Затишна стала затишнішою. У житлових кварталах будинків № 1, 3 виконано цілий комплекс робіт. Як і в більшості мікрорайонів міста, подібного роду ремонти тут не проводилися від дня здачі будинків в експлуатацію – понад тридцять років. Час позначився і на стані дорожнього покриття, пішохідних доріжках та підходах до будинків. Реконструкцією було охоплено усі проблемні ділянки: видалено аварійні дерева, чия коренева система руйнувала пішоходи, замінено бордюри, укладено нове асфальтне покриття. У процесі ремонту передбачено паркувальний майданчик, а здовж будинку №3 облаштовано пішохідну зону, вимощену плиткою.
Цей пішохід з’єднує увесь мікрорайон, ним мешканці простують у справах, тепер іти ним значно комфортніше. Для зручності жителів встановлено й лавочки. Замість видалених дерев висаджено молоді саджанці. Процес благоустрою ще триває.
Продовжуються у мікрорайоні і ремонтні роботи, наразі реконструкцією охоплено вулицю Уральську, де відновлюють відмостки, підходи до будинків і одну з головних пішохідних зон.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250