Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В АМБУЛАТОРІЯХ ПОКРОВА ВСТАНОВИЛИ ПІДЙОМНИКИ ДЛЯ МАЛОМОБІЛЬНИХ ПОКРОВЧАН

В АМБУЛАТОРІЯХ ПОКРОВА ВСТАНОВИЛИ ПІДЙОМНИКИ ДЛЯ МАЛОМОБІЛЬНИХ ПОКРОВЧАН
23 Жов 2020 16:46 | Новини Покрова

Електричні пристрої з’явилися при вході до амбулаторії №4 (доросла поліклініка), амбулаторії №5 (дитяча поліклініка), амбулаторії №2 36 мікрорайон та пандус в амбулаторії Шолохового. Тепер людям з обмеженими можливостями буде значно зручніше дістатися до медзакладів.
Покров системно займається питанням покращення надання медпослуг населенню, модернізації закладів. За останні роки амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги не тільки набули нового вигляду, а й розширили свої можливості. Одним з головних залишається питання доступності.
– Це один з тих важливих аспектів, якому приділяється особлива увага і над яким постійно працюємо разом з адміністрацією Центру, аби медпослуги були доступні нашим містянам, – говорить міський голова Олександр Шаповал.
Тепер крім пандусів для маломобільних містян облаштовано підйомники з електричними приводами. Працюватиме пристрій за викликом, пацієнта обов’язково супроводжуватиме медпрацівник. Розміри платформи адаптовані до візочків та відповідної ваги. Підйомники легкі у користуванні, оптимально зручні для людей з обмеженими можливостями. Такі конструкції прекрасно себе зарекомендували, тепер вони і у Покрові. Також облаштовано сучасний пандус в амбулаторії Шолохового.
За словами головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Олексія Леонтьєва, таке поповнення – ще один крок до створення комфортних умов – безбар’єрності та універсальності медичних закладів.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250