Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Покров здобув новий грант. Медична інфраструктура покращиться

Покров здобув новий грант. Медична інфраструктура покращиться
22 Жов 2020 13:17 | Новини Покрова

На минулому тижні міський голова Олександр Шаповал підписав меморандум про співпрацю між Покровською міською радою та Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ), що займається розбудовою потенціалу територіальних громад, покращенням умов надання базових соціальних послуг та сприяє розвитку соціальної інфраструктури.
У меморандумі йдеться про впровадження субпроектів з покращення умов надання первинної медичної допомоги в амбулаторії загальної практики сімейної медицини №4 (доросла поліклініка) та амбулаторії ЗПСМ №5 (дитяча поліклініка).
Аби наші медичні заклади пройшли конкурсний відбір і стали учасниками проекту, у місті було проведено ґрунтовну підготовчу роботу.
– Приємно, що Покровом охоче співпрацюють
міжнародні організації. Беремося за реалізацію чергового проекту, направленого на покращення життєвого середовища покровчан, – зазначає міський голова Олександр Шаповал.
УФСІ VII фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччини і проваджується на території Харківської, Дніпропетровської, Запорізької та підконтрольних районах Луганської та Донецької областей, охоплюючи близько 40 закладів первинної медицини.
На грантові кошти у амбулаторіях Покрова модернізують інфраструктуру, замінивши вікна, зовнішні та міжкімнатні двері. внутрішній ремонт, нове покриття підлоги, заміна електропроводки, системи водопостачання та водовідведення, системи опалювання та протипожежного захисту. Відремонтують ганки та пандуси. За проектом, усі ці роботи мають бути виконаними до кінця 2021 року.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250