Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
20 Жов 2020 16:11 | Новини Покрова

Освіта
У закладах загальної середньої освіти проводиться І етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.
Вихованці хореографічного гуртка «Джем» Будинку творчості дітей та юнацтва отримали диплом лауреата ІІ рівня Міжнародного дистанційного фестивалю – конкурсу «Єднаймо світ».
В закладах освіти проведено тематичні виховні години до Дня Захисника України, Дня козацтва, Дня міста.
Здійснюються організаційні заходи щодо проведення І етапу конкурсу «Учитель року 2021» та атестації педагогічних працівників закладів освіти.
Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 50 хворих, 51 пацієнт нині знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1417 осіб 95 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 154 виїзди.
Соціальна сфера
В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 160 громадян. Консультації отримали 126 осіб, які не потребують термінового вирішення питань. Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено один виїзд, відвідано одну родину за місцем прооживання.
Одну особу взято на обслуговування до територіального центру.
Підготовлено 13 направлень на забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації.
Взято участь у семінарі, проведеному в режимі онлайн ZOOM- конференції на тему «Питання надання державної соціальної допомги».
В управлінні обліковується 3084 отримувачів житлових субсидій, 2832 – державних допомог, 1589 домогосподарств, де користуються пільгами, 281 учасник АТО, 418 ВПО.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Проводять моніторинг стану здоров’я , виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках адаптивного карантину діє Університет ІІІ віку.
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.
Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста, збирали та вивозили листя, здійснювали санітарну обрізку дерев. У міськводоканалі виконали 5 заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250