Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Покрові відбувся Турнір пам’яті Героїв АТО

У Покрові відбувся Турнір пам’яті Героїв АТО
21 Жов 2020 09:30 | Новини Покрова

Минулими вихідними у Покрові завершився турнір з таїландського боксу Муей-Тай пам’яті Героїв АТО. Спортсмени з різних регіонів України приїхали до нашого міста, аби своїми поєдинками віддати шану воїнам, які захистили незалежність нашої держави.
Учасників турніру привітам міський голова Олександр Шаповал.
“Ці змагання — пам’ять про героїв, які так і не повернулися додому. І одночасно це символ поваги хлопцям, які всі ці роки захищають мирне небо над нашими головами. Проводячи цей турнір, ми таким чином дякуємо нашим захисникам за їх мужність, самопожертву та стійкість”, — наголосив він.
Міський голова особисто вручив відзнаки ветеранам АТО. Покров не забуває й те, яку високу ціну довелося заплатити заради миру та спокою на рідній землі. Тож у цей день слова вдячності та подарунки адресували матерям загиблих воїнів та донькам Дмитра Стрільця.
За такої особливо атмосфери спортсмени відчували величезну відповідальність, адже своїми поєдинками вони вшановували пам’ять справжніх героїв.
На рингу можна було побачити яскраве спортивне дійство під час якого кожен боєць до кінця боровся за перемогу. Учасники були розподілені згідно зі своїм рівнем майстерності, що дозволило провести яскраві й конкурентні поєдинки між представниками різних регіонів області та країни. На ринг бійцівського клубу “Аякс” цього дня виходили представники клубів з Дніпра, Кривого Рогу, Херсону, Апостолового, Мереф і Покрова.
Уболівальники палко підтримували своїх і оплесками дякували спортсменам за мужність і видовищні поєдинки. Додамо, що найкращі бійці турніру у своїх вікових категоріях отримували персональні кубки та призи від міського голови Олександра Шаповала.
Що стосується загальних результатів, то перше командне місце вибороли спортсмени Кривого Рогу. Другою стала команда Апостолового і третіми — представники Херсону.
Достойно виступили на турнірі і наші тай-боксери. Загалом у їхньому активі 7 перших і 4 других місця. Переможцями турніру стали покровчани Нікіта Захарченко, Кирило Кириченко, Влад Куліш, Денис Папка, Анатолій Марінеско, Ярослав Безкіщенко, Артем Ларіонов.
“Срібні” нагороди здобули Богдан Нанкевич, Єгор Балихін, Костянтин Сокур і Ростислав Лозовський.
Турнір пам’яті Героїв АТО став особливою подією у спортивному житті Покрова. Захід пройшов на традиційно високому рівні й зібрав сильних учасників. Його проведення є символом того, що солдатський подвиг живе в серцях наших спортсменів.

Прес-служба міського голови

Оставить комментарий

avatar
250