Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Покрові Термомодернізують дитячий садок №11

У Покрові Термомодернізують дитячий садок №11
19 Жов 2020 16:41 | Новини Покрова

У співпраці з НЕФКО Покров продовжує впроваджувати енергоефективні проекти. Одночасно з капітальним ремонтом мереж вуличного освітлення, нині триває термомодернізація дитячого садочку №11 «Сонечко», що по вулиці Курчатова ( за «Марсом»).
Вже маємо успішний досвід співпраці з НЕФКО у такій складній та актуальній справі як енергозбереження. Впевнений, що і наступні проекти будуть тому підтвердженням, – зазначає міський голова Олександр Шаповал.
Одинадцятий садок, один з найстаріших міста, побудований за стандартами, які не враховували питання енергозбереження. Не впроваджувалися жодні заходи з енергозбереження і впродовж десятиліть експлуатації будівлі.
Термомодернізація стала черговим етапом у створенні комфортних умов перебування для вихованців дошкільного закладу.
Почали з утеплення покрівлі будівлі, попереду заміна вікон та дверей, утеплення фасаду, облаштування вимощень вздовж цоколю, встановлення погодозалежного врегулювання в котельні, що саме регулюватиме подачу тепла в залежності від температури надворі. Передбачені ремонтно-оздоблювальні роботи вхідних груп і ганків, заміна драбин аварійних виходів.
У результаті термомодернізації дошкільний заклад потребуватиме значно менше коштів на свій обігрів, дітям та персоналу буде тепліше та комфортніше, а зовнішній вигляд садочка стане яскравим та сучасним.
Тепломодернізація триває. Також продовжується благоустрій території закладу, ці роботи виконуються за кошти міського бюджету. На сьогоднішній день укладено тротуарною плиткою доріжки та облаштовано дитячу площадку з гумовим покриттям.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250