Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

СПОРТСМЕНИ ПОКРОВА ПРОДОВЖУЮТЬ ПЕРЕМАГАТИ

СПОРТСМЕНИ ПОКРОВА ПРОДОВЖУЮТЬ ПЕРЕМАГАТИ
16 Жов 2020 13:45 | Новини Покрова

Цей тиждень порадував черговими перемогами вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка. Наші спортсмени успішно виступили на кількох престижних турнірах.
Вихованці міської ДЮСШ стали срібними призерами Кубку України
Справжній подарунок до Дня народження Покрова зробили вихованці відділення акробатики міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка чоловіча пара Іван Хажанець-Микола Земляний. У складі збірної команди Дніпропетровської області хлопці взяли участь у Кубку України зі спортивної акробатики, який проходив у місті Вінниця.
На цей престижний спортивний захід приїхали найсильніші атлети країни. Загалом 132 учасники, які представляли 9 областей та місто Київ.
Покровчани прекрасно виступили на турнірі, продемонструвавши високий рівень своєї підготовки. Як результат вихованці тренерів Ольги Образцової та Василіси Носик стали срібними призерами.
Покров за останні роки підтвердив статус міста, у якому виховують справжніх спортсменів. І вони достойно представляють його на змаганнях найвищого рівня. Ми бажаємо нашим акробатам нових перемог!
У покровчан медалі Чемпіонату України з дзюдо серед дорослих
14-15 жовтня у місті Запоріжжя відбувся Чемпіонат України з дзюдо серед дорослих. Особливістю цього турніру було те, що саме за його результатами проводився відбір на майбутній Чемпіонат Європи. Тому на татамі розгорнулася безкомпромісна боротьба.
Приємно відзначити, що вихованці відділення дзюдо міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка були серед переможців і призерів турніру.
“Бронзову” медаль на змаганнях виборола Єлизавета Литвиненко. Вихованка тренера Сергія Сінілова.
Додамо, що “золоту” медаль на цих змаганнях виборов ще один покровчанин Артем Бубир, який робив перші кроки у своїй спортивній кар’єрі у ДЮСШ ім.Д.Дідіка.
Це ще раз доводить високий рівень розвитку цього динамічного виду спорту в нашому місті. Адже представники Покрова заслужено входять до числа найсильніших бійців України.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250