Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Покрові відзначили День захисника України

У Покрові відзначили День захисника України
15 Жов 2020 12:13 | Новини Покрова

Вчора вся Україна відзначала головне військове свято держави – День захисника України, яке співпадає з Днем козацтва та з великим християнським святом.
Покровчани ж мають на одну святкову дату більше. У величний день Покрови Пресвятої Богородиці наш славний Покров відзначає свій день народження. Цьогоріч через карантинні обмеження рідне місто приймало вітання онлайн, а щоб вшанувати захисників нашої землі містяни йшли на Алею Слави, де увіковічені люди, які творили історію нашого міста та у різні часи проявили свою мужність, вірність військовому обов’язку, ціною власного життя відстоювали цілісність та свободу своєї країни. Серед них земляки, полеглі в зоні АТО – Дмитро Стрілець, Олександр Ісаєнко, Олег Кравченко та Олександр Мокієнко.
Вшановуючи їхню пам’ять та всіх співвітчизників, які від найдавніших часів до сьогодення стоять на захисті свого народу, боронять його свободу та незалежність, представники міської влади, підприємств та організацій, волонтери, небайдужі містяни та звичайно військовослужбовці та їхні рідні, поклали квіти до обелісків.
Пишаємося нашими Героями і схиляємо голови в пам’ять про тих, хто не повернувся.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250