Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
13 Жов 2020 18:59 | Новини Покрова

Освіта
Заклади освіти працюють в умовах адаптивного карантину. Педагоги вдосконалюють професійні знання, так, практичні психологи та соціальні педагоги взяли участь в онлайн майстер-класах. Педагогічні працівники продовжують проходити курси підвищення кваліфікації при КЗВО «ДАНО» за дистанційною формою.

Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 48 хворих, 41 пацієнт нині знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1604 особи 104 отримало невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 170 виїздів.
Соціальна сфера
В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 213 громадян. Консультації отримали 155 осіб, які не потребують термінового вирішення питань.На обслуговування до територіального центру взято дві особи.
Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено один виїзд, відвідано дві родини за місцем прооживання.
На обслуговування до територіального центру взято три особи.
Підготовлено 17 направлень на забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації.
Сформовано реєстр на виплату компенсації «пакунок малюка».
В управлінні обліковується 3084 отримувачів житлових субсидій, 2832 – державних допомог, 1589 домогосподарств, де користуються пільгами, 281 учасник АТО, 418 ВПО.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Проводять моніторинг стану здоров’я , виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках адаптивного карантину діє Університет ІІІ віку.
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.
9 жовтня для працівників філії, які виконують профорієнтаційні функції проведено навчання засобами Zoom, щодо джерел пошуку роботи для безробітних осіб. Інформаційна компанія щодо залучення безробітних до навчання на міжнародній платформі COURSERA , яка дає можливість безробітним безкоштовного доступу до 3800-онлайн курсів, продовжена до 31.10.2020 року. 42 безробітних особи скористалися даною можливістю.
Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста, збирали та вивозили листя, здійснювали санітарну обрізку дерев. У міськводоканалі виконали 9 заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250