Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У ПОКРОВІ СТАРТУВАВ НОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЕКТ “КРИЛА НАДІЇ”

У ПОКРОВІ СТАРТУВАВ НОВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ПРОЕКТ “КРИЛА НАДІЇ”
13 Жов 2020 12:13 | Новини Покрова

Для багатьох покровчан заняття спортом стали кроком, який зміцнив не лише тіло, але і характер. Все це дозволило їм досягти успіху в різних сферах життя. Саме тому підтримка фізкультурно-спортивного руху є одним з пріоритетних завдань, на чому неодноразово наголошував міський голова Олександр Шаповал.
Минулими вихідними у Покрові стартував новий соціальний проект “Крила надії”, який реалізовується відділом молоді та спорту міськвиконкому спільно з “Тайкан ММА. Покров” Анатолієм Авраменком.
У рамках проекту дітлахи із родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали можливість стати учасниками тренувань на базі цього спортивного осередку.
Що важливо, заняття для них проводяться абсолютно безкоштовно. Вже відбулося перше тренування. Юним учасникам розповіли про тренувальний процес, показали основні вправи й техніки. Було видно, що дітям все це дуже сподобалося. Завдяки проекту вони отримали можливість приєднатися до занять карате-ММА і тепер зможуть відвідувати їх регулярно.
Додамо, що це не перша спільна ініціатива відділу молоді та спорту і “Тайкан ММА. Покров”. Цього року в центральному парку ім. Бориса Мозолевського було започатковано тренування на відкритому повітрі.
Упевнені, що “Крила надії” стануть одним зі способів змінити своє життя на краще.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250