Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ТРИВАЄ РЕКОНСТРУКЦІЯ ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ ЦЕНТРАЛЬНОЇ МІСЬКОЇ ЛІКАРНІ ПОКРОВА

ТРИВАЄ РЕКОНСТРУКЦІЯ ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ ЦЕНТРАЛЬНОЇ МІСЬКОЇ ЛІКАРНІ ПОКРОВА
8 Жов 2020 08:02 | Новини Покрова

Масштабні роботи проходять у рамках Програми «Велике будівництво».
Медзаклад Покрова увійшов до числа тих центрів, які будуть перетворені в опорні лікарні, що вимагає створення в них приймальних відділень екстреної медичної допомоги.
Як зазначає міський голова Олександр Шаповал, це дозволить якісно покращити рівень медичної допомоги покровчанам.
На лікарню очікує не лише ремонт, а переоснащення усього приймального відділення. За проектом воно буде укомплектоване апаратурою, яка дасть можливість у цілодобовому режимі діагностувати важкі патології. Зокрема, тут має з’явитися комп’ютерний томограф, цифровий рентген, серйозно покращитися загальна матеріальна база.
За словами директора ЦМЛ Анатолія Шкіля, це буде зовсім інший формат відділення, його роботи та рівня надання невідкладної медичної допомоги.
А про те, що ці плани втілюються у життя, свідчить початок реконструкції, яка стартувала наприкінці вересня.
На першому етапі проводяться демонтажні роботи. Зокрема, тут готують місце для встановлення комп’ютерного томографа та пульту керування ним. Для цього кілька кабінетів повинні об’єднати в одне приміщення з відповідним екрануванням та іншими заходами, які необхідні для роботи такого обладнання.
Також тривають роботи в тій частині відділення, де в майбутньому будуть знаходитися кімнати приймання хворих, діагностичні оглядові кабінети, необхідні для тривалого перебування людини.
Як зазначають медики, завдяки новому формату роботи, пацієнти зможуть перебувати у відділенні достатній час для встановлення діагнозу та прийняття рішення про подальше лікування людини, тут мають з’явитися кімнати для утримання критично-хворих.
Реконструкція передбачає і кардинальну перебудову місця заїзду автомобілів невідкладної допомоги. Заплановано багато змін для зручності надання допомоги людям з особливими потребами.
Усі ці заходи дозволять перетворити відділення з просто приймального на приймально-діагностичне.
Важливо те, що реконструкція відбувається без зупинки роботи лікарні, яка продовжує працювати у звичному режимі.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250