Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
6 Жов 2020 10:17 | Новини Покрова

Освіта
Протягом тижня у закладах загальної середньої освіти, з урахуванням карантинних вимог, пройшли протипожежні тренування.
Проведено природничий тиждень, у рамках якого відбулися тематичні заходи: виставки кімнатних рослин, години спілкування, виставки малюнків, фото, виховні заходи, онлайн флешмоби тощо.
Пройшли тематичні виховні години до Міжнародного дня миру та Дня партизанської слави.
Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 54 хворих, 47 пацієнтів нині знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1730 осіб, 108 отримало невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 177 виїздів.
Соціальна сфера
В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 222 громадян. Консультації отримали 166 осіб, які не потребують термінового вирішення питань.На обслуговування до територіального центру взято дві особи.
Підготовлено 20 направлень на забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації.
В управлінні обліковується 3084 отримувачів житлових субсидій, 2832 – державних допомог, 1589 домогосподарств, де користуються пільгами, 282 учасники АТО, 419 ВПО.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Проводять моніторинг стану здоров’я , виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках адаптивного карантину діє Університет ІІІ віку.
На минулому тижні у територіальному центрі відзначали День людей похилого віку.
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.
Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста, збирали та вивозили листя, здійснювали санітарну обрізку дерев, полив та прополювання квітників, У міськводоканалі виконали 13 заявок з водопровідних мереж.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250