Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ВИХОВАНЦІ КОЛЕКТИВНОЇ РАДІОСТАНЦІЇ БДТЮ ПОКРОВА ОТРИМАЛИ ПОСВІДЧЕННЯ КАНДИДАТІВ У МАЙСТРИ СПОРТУ

ВИХОВАНЦІ КОЛЕКТИВНОЇ РАДІОСТАНЦІЇ БДТЮ ПОКРОВА ОТРИМАЛИ ПОСВІДЧЕННЯ КАНДИДАТІВ У МАЙСТРИ СПОРТУ
8 Жов 2020 13:38 | Новини Покрова

Колективна радіостанція Будинку творчості дітей та юнацтва є гордістю Покрова. Цей осередок технічної творчості приваблює до себе дітей, які прагнуть отримати унікальні знання та навички у такому технічно-складному виді як радіоспорт. Заняття тут стимулюють у дітей бажання розвиватися, шукати рішення найскладніших питань, підвищують їх загальний інтелектуальний рівень.
Не одне покоління радіолюбителів виховав талановитий наставник, Почесний громадянин міста Микола Гнатович Голуб. Завжди підтримує команду міський голова Олександр Шаповал, який підкреслює важливість технічного розвитку дітей Покрова.
Все це у комплексі дозволяє вихованцям радіостанції бути лідерами радіозв’язку не лише України, а й світу. Регулярні перемоги покровчан на змаганнях різного рівня отримують заслужене визнання.
Так, нещодавно вихованців колективної радіостанції восьмикласників Івана Кучеренка, Катерину Могилевець та п’ятикласника Арсенія Скворцова було нагороджено відзнакою Дніпропетровської обласної федерації технічних та прикладних видів спорту.
Юні радіолюбителі отримали свідоцтва про присвоєння звання “Кандидат у майстри спорту України”!
Враховуючи складність цього виду спорту, це дуже серйозне досягнення у такому юному віці. Аби отримати посвідчення КМС у зв’язку на коротких хвилях покровчанам необхідно було брати участь у змаганнях дорослої вікової категорії. Серйозним іспитом для них став Чемпіонат України, який відбувся на початку року. Протягом трьох днів вони змагалися у телеграфному, цифровому і телефонному видах зв’язку. Тоді в їх активі було два золота та одна бронза серед дітей. Також, що найважливіше, два срібла у дорослій категорії. Саме на цьому турнірі наші зірки ефіру виконали нормативи Кандидатів у майстри спорту.
Ми вітаємо спортсменів та їх наставника з цим успіхом та віримо у їх нові перемоги.
Додамо, що з початку нового навчального року команда колективної радіостанції БДТЮ вже взяла участь у кількох змаганнях і зараз очікує оголошення результатів.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250