Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У дитячого садка «Казки» м. Покров – ювілей

У дитячого садка «Казки» м. Покров – ювілей
1 Жов 2020 10:08 | Новини Покрова

Сьогодні дитячий садочок №22 приймав вітання з ювілеєм. Щирі слова подяки за безцінну та благородну працю, побажання міцного здоров’я, натхнення та подарунки від міського голови Олександра Шаповала колективу ”Казки” передала заступник міського голови Наталія Бондаренко.

35 років тому дитячий садок “Казка” відчинив двері першим своїм вихованцям. За ці роки з привітних стін закладу у шкільне життя, а потім у дорослий світ, вийшло близько семи тисяч вихованців. Одні покоління змінювали інші, проте сам дитячий садочок анітрохи не постарів, навпаки, розквітнув, накопичивши солідний педагогічний досвід та авторитет.

Засновано садочок у 1985 році заводом “Кварцит”. До його зведення причетні й чимало містян, адже будівництво велося методом народної толоки. Очолила новозбудований садок по вулиці Лізи Чайкіної досвідчений педагог – Алла Леонтіївна Гончарова. Шлях становлення та розвитку допомагали долати Охоба Н.М., Олейнікова О.М., Штамм Л.Г., Тарнавчук Т.О., Коняєва Н.М., Кошель С.Г., Усатюк О.В., Абросіна Т.М., Швець В.М., Томіліна Н.В., Копаниця Л.С., Ляшук Н.В., Яковенко В.М.
Відразу було відкрито 10 груп загального типу та дві групи для дітей з порушенням мовлення.
Сьогодні тут є групи раннього віку, загального розвитку, логопедичні, спеціальні та інклюзивні. «Казка» – це сучасний дошкільний навчальний заклад комбінованого типу художньо-естетичного спрямування, який відвідують майже двісті дітей. У садочку працюють висококваліфіковані спеціалісти: вихователі, музичні керівники, логопеди, інструкторти з фізкультури, корекційні педагоги, медичні працівники.

Усіх, хто постійно і з любов’ю дбає про створення розвивального освітнього середовища і сприятливих комфортних умов для повноцінного гармонійного розвитку вихованців у садочку шістдесят. 12 років дружній колектив очолює вихователь – методист, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії – Інна Олександрівна Дощенко.

Дитячий садок живе цікавим життям, наповненим різноманітними подіями і різноплановими заходами, яскравими проявами професійної творчості та плідної взаємодії працівників закладу та батьків.

Нині кожна група тут – це комфорт і затишок, неповторний куточок іграшок і природи, чарівний світ книги і навчальна база, де кожен малюк може обрати собі заняття до вподоби.

Педагоги закладу завжди ідуть в ногу часом, неодноразову були переможцями Всеукраїнських, обласних, Міжрегіональних конкурсів.
Усі ці 35 років у дитячому садку «Казка» робили все, аби заклад був затишним для малюків. Своєю турботою зігрівають дитячі душі, ведуть у світ цікавого та прекрасного, і любові цієї їм вистачає на кожну дитину.

Педагоги переконані – їхній дитячий садок переживе ще не одну славетну дату, а надбання та здобутки вихователів, які працювали раніше і працюють зараз, будуть величезним скарбом для майбутніх поколінь.

30 вересня, у свято Віри, Надії і Любові дитячий садок № 21 приймає вітання.
Тож бажаємо закладу завжди бути наповненим щасливим дитячим сміхом, працівникам – задоволення від улюбленої роботи, а маленьким вихованцям – рости здоровими, розумними, не забувати дороги до світлого Дому свого дитинства.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250