Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

КІЛЬКІСТЬ ВІДРЕМОНТОВАНИХ У ПОКРОВІ ВНУТРІШНЬОКВАРТАЛЬНИХ ТЕРИТОРІЙ НЕВПИННО ЗРОСТАЄ

КІЛЬКІСТЬ ВІДРЕМОНТОВАНИХ У ПОКРОВІ ВНУТРІШНЬОКВАРТАЛЬНИХ ТЕРИТОРІЙ НЕВПИННО ЗРОСТАЄ
23 Вер 2020 13:55 | Новини Покрова

Процес відновлення та реконструкцій розпочався п’ять років тому і планомірно триває до сьогоднішнього дня. Внутрішньоквартальні території, які десятиліттями залишалися поза увагою, руйнувалися і створювали незручності для покровчан поступово, одна за одною, перетворюються на сучасні, комфортні двори.
– Переконаний, що важливою складовою комфортного міського середовища є благоустрій саме дворів. Тих місць, звідки покровчани розпочинають кожен свій день. Тому крок за кроком наближаємося до мети — привести в належний вигляд усі внутрішньоквартальні території міста, – зазначає міський голова Олександр Шаповал.
За останні роки реконструйовано близько двадцяти внутрішньоквартальних територій у різних мікрорайонах міста. Усі ці капітальні ремонтні роботи відрізняє комплексний підхід. Починають із заміни каналізаційних вводів до будинків, що є актуальним, бо вони теж не мінялися від дня введення будинків в експлуатацію. Паралельно видаляються дерева, які аварійні, або посаджені впритул до будинків, що спричиняє руйнацію інженерних мереж та фундаментів. При необхідності та враховуючи побажання мешканців, здійснюється перепланування територій — додаються паркувальні майданчики, доріжки, освітлення, встановлюються нові елементи благоустрою. Завершальним етапом є безпосередньо покриття дорожнього полотна та пішохідних зон.
Однією з останніх нового вигляду набула внутрішньоквартальна територія по вулиці Центральній між будинками № 81, 83, 85, 87.
Нині роботи тривають у дворі за Марсом по вулиці Затишній.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250