Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЗАВЕРШИВСЯ КОНКУРС ЛОГОТИПУ ДЛЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПОКРОВА.

ЗАВЕРШИВСЯ КОНКУРС ЛОГОТИПУ ДЛЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПОКРОВА.
18 Сер 2020 08:53 | Новини Покрова

У липні відділ молоді та спорту міськвиконкому виступив з ініціативою проведення дизайнерського конкурсу логотипу для Молодіжної ради міста. Цю ідею одразу підтримав міський голова Олександр Шаповал.

Метою проекту було привернути увагу покровчан до діяльності Молодіжної ради. Крім того таким способом сподівалися відкрити нових талановитих і активних людей, які прагнуть розвивати рідне місто та робити його кращим. Ці сподівання виправдалися у повній мірі.

Загалом свої роботи на конкурс подали більше десяти учасників різного віку і роду діяльності. Він проходив у два етапи. Спочатку відбувся прийом заявок. Під час другого етапу, в період з 3 по 10 серпня, відбувалося відкрите голосування на офіційній сторінці відділу молоді та спорту.
Визначити кращу роботу було непросто. Найбільшу кількість голосів набрав логотип вчителя математики НВО Оксани Матюшенко, який і став офіційним символом Молодіжної ради Покрова. Але й інші конкурсанти проявили креативність і творчий підхід до завдання.

Тож було прийняте рішення відзначити трьох учасників, чиї роботи набрали найбільше голосів.
Минулої п’ятниці відбулася зустріч з авторами переможної трійки проектів. В.о. начальника відділу молоді та спорту Владислав Тиква подякував покровчанам за участь у конкурсі, наголосивши, що робота кожного з них заслуговує високої оцінки. “Ми закликаємо активну молодь, яка любить Покров і прагне робити його кращим приходити до ради й обов’язково брати участь у її діяльності. Адже те, яким буде Покров, залежить від кожного з нас”.

У свою чергу представники Молодіжної ради вручили їм подарунковий сертифікат на відвідування туристичного комплексу “Садиба козака Миколи”.
Конкурсанти не приховували своїх емоцій та відзначили, що участь у проекті стала для них цікавим досвідом і перевіркою своїх дизайнерських навичок.
Оксана Матюшенко вчитель математики НВО: “Такі проекти це завжди щось нове. Я була учасником обласного конкурсу логотипів для Молодіжної ради Дніпропетровщини.

Тож мені було цікаво спробувати свої сили в створенні логотипу для подібної організації у Покрові. Бажаю молоді міста бути креативною та обов’язково брати участь у подібних заходах”.
Магдалина Бурядник, учениця СЗШ № 6 : “Дуже рада, що взяла участь у конкурсі, це для мене великий досвід. Ідея мого логотипу в чомусь виникла спонтанно. Я прагнула донести думку, що потрібно бути завжди креативним, сміливим, нічого не боятися та йти лише вперед!”.

Любов Проскурякова, молода мама: “Про конкурс дізналася з оголошення у “Фейсбуці” і він мене дуже зацікавив. Адже я навчалася на графічного дизайнера і це стало гарною можливістю перевірити отримані знання. Найважче було придумати саму ідею логотипу, який би передав зв’язок міста та молоді. Дуже рада, що змогла взяти участь у конкурсі, це стало для мене гарним практичним досвідом”.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250