Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Покрові відбулася перша гра в рамках турніру “Кубок Губернатора”.

У Покрові відбулася перша гра в рамках турніру “Кубок Губернатора”.
18 Сер 2020 15:15 | Новини Покрова

Минулі вихідні у місті знову пройшли під знаком футболу. У суботу, 15 серпня, сотні покровчан завітали на стадіон підтримати “Збірну Покрова” у грі проти команди Томаківки.
Активність уболівальників має велике значення у таких матчах. Суперник у наших футболістів був серйозний, у його складі чимало сильних гравців високого рівня. На полі стадіону зустрілися два хороші футбольні колективи, кожен з яких заслуговував на перемогу.

Але, попри шалену підтримку місцевих фанатів, сильнішими цього дня виявилися футболісти Томаківки. Їм вдалося забити нашій команді 2 голи в середині першого тайму. Слід відзначити, що Збірна Покрова багато атакувала і створила чимало моментів у воріт суперника. Двічі гостей рятувала поперечина, в деяких випадках нашим футболістам просто не щастило із завершенням атаки. Тож фінальний рахунок аж ніяк не відповідав характеру гри. Залишається подякувати глядачам за підтримку, а гравцям побажати удачі в наступних іграх.

Додамо, що наша команда продовжує боротьбу за вихід з групи. Свій наступний поєдинок Збірна Покрова проведе найближчої суботи, 22 серпня. На виїзді підопічні Валерія Мельника зіграють проти Збірної Солонянського району. А 29 серпня прийматимуть цей колектив вже на власному полі.
Тож у покровчан ще буде можливість побачити великий футбол у рідному місті та підтримати свою команду.

Прес-служба міського голови

Оставить комментарий

avatar
250